Urheilutalo

Valpperin hiihtokeskuksessa Nousiaisissa on tarjolla monipuolisia tiloja erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Nousiaisten Alku vuokraa tiloja kaikille tahoille.

Tällä sivulla esitellään Urheilutalo ja hirsisauna. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin järjestää juhlia tai tapahtumia. Urheilutalon tai saunan tai molemmat vuokraamalla saa käyttöönsä alueen liikunta- ja urheilupaikat.

Hinnat löytyvät täältä.

Ota yhteyttä Reima Rantaseen, 0400-676 510, reima.rantanen (at) dnainternet.net 

Latujen esittely on Hiihtokeskus-sivulla.

Hiihtokeskuksen sijainnin näet tästä. Kun tulet Valpperin kylälle valtatie 8:n, Nousiaisten keskustan ja kirkonkylän suunnasta, näet hiihtokeskuksen tienviitan. Jatka Torikkalantietä metsän reunaan ja käänny vasemmalle Urheilutielle.

Tervetuloa Valpperiin!

Etupihalle avautuu tunnelmallinen kellari, jota voi käyttää vaikkapa kisaravintolana.

Urheilutalon pihassa voi puuhata kesälläkin.

Takapihalla on tilaa monenlaisille tapahtumille.

Urheilutalon salissa on perinteistä seurantalotunnelmaa. Saliin mahtuu 140 vierasta pöytiin istumaan. Talossa on perusvarusteinen keittiö, astiasto ja pöytäliinat. Keittiön ja salin välissä on erillinen tila pitopöytäkattausta varten. Seisovan pöydän voi kattaa myös saliin. Näyttämölle mahtuvat orkesteri ja muut esiintyjät. Orkesterille on myös taukohuone.

Liikunnallisia tilaisuuksia varten talossa on pukuhuoneet ja suihkutilat.

Hirsisaunassa on iso takkatupa, johon mahtuu hyvin noin 20 illanviettäjää. Saunan tuntumaan voi kokoontua myös nuotiopiiriin.

Saunalta lähtee 4,5 kilometrin mittainen monipuolinen ja valaistu ulkoilureitti. Se on talvella hyvin hoidettu SM-tasoinen latu. Latuverkon esittely on Hiihtokeskus-sivulla.

Talvella talon pihassa on pitkä ja vauhdikas pulkkamäki.

Alakenttä sopii monenlaiseen pelailuun ja kisailuun.

Nuorten SM-hiihdoissa 2001 ja 2006 alakentällä oli lähtö- ja maalialue.